Trosobni stanovi

Trosobni stanovi u zavisnosti od položaja u zgradi imaju površinu od 72m2 do 83m2.

Karakterišu ih veliki dnevni boravak sa trpezarijom, komforna spavaća soba i još jedna dečija, gostinska ili prostrana radna soba u zavisnosti od potrebe vlasnika.

Na samom ulazu u stan se nalazi manje predsoblje dovoljno da odvoji ulaz od centralnog prostora u stanu. Taj prostor je namenjen i za potrebne plakare za smeštanje odeće i obuće.

Trosobni stanovi u prizemlju su jedinstveni jer poseduju pripadajuće dvorište na koje imaju zaseban izlaz. Idealno je za porodice sa decom ali i za one koji vole popodnevno opuštanje u hladovini. Pružaju priliku kupcu da na svoj način oplemeni svoju zelenu površinu, raznovrsnim cvećem i drugim zelenilom ili da taj proctor koristi kao terasu. Iz navedenih razloga terase u ovim stanovima su manje (do 4m2) od onih u dvosobnim stanovima koji su na spratu (do 12m2).

Podovi u stanu su od najkvalitetnijeg hrastovog parketa ispod kojeg se nalazi podno grejanje.

Kuhinje su optimalne i usklađene sa veličinom stana. Pripojene su na centralnu prostoriju a opet delimično izolovane od pogleda iz dnevnog boravka i trpezarije. Na podu i zidovima se nalazi vrhunska italijanska keramika koja oplemenjuje čitav proctor. Celokupna organizacija kuhinje je takva da se veoma lako može pristupiti bilo kom delu radne površine. Neki od stanova imaju i zasebnu ostavu u koju se ulazi iz kuhinje. Kod njih je kuhinja dvostrano orjentisana sa prolazom do ostave.

Trosobni stanovi poseduju prostrano kupatilo i odvojeni dodatni toalet. U nekim od stanova postoji i zasebnna vešernica sa prostorom za mašinu za pranje veša. Najčešće se nalaze na samom ulazu u stan. Kupatilo sadrži tipske elemente, lavabo, kadu, wc šolju, bide i prostor za veš mašinu (osim u onim stanovima gde je vešernica nezavisna). Toalet je praktičan sa lavaboom i WC šoljom. Oprememljeni su najkvalitetnijom italijanskom keramikom i sanitarijama.

Arhitekte su dobrom organizacijom i rasporedom prostorija u procesu projektovanja izdvojile optimalan prostor za neophodne hodnike.

Svi trosobni stanovi poseduju lepe i dovoljno široke terase, različitih površina od 4m2 do 11,6m2. Neki od stanova imaju i dve odvojene terase.

Trosobni stanovi predstavljaju idealno rešenje za porodice sa decom. Perfektni su za jedno, dvoje dece ali i za troje bi se našla odgovarajuća organizacija. Takođe, ovaj luksuzan prostor može biti divan za opušteniji život slobodnih parova, jer poseduje dodatnu sobu koja se u tom slučaju može iskorititi kao lepa radna soba.

Kontaktirajte nas
na broj telefona 063 7703440 ili nam pišite putem forme:

stanovi vracar

prodaja stanova vracar