Duplex

Šestosobni duplex je luksuzan stan u dva nivoa čiji donji nivo ima površinu od 102,5m2 a gornji dodatnih 90,4m2. Ukupno ovaj jedinstveni duplex poseduje 192,9m2. Donji nivo je prvenstveno namenjen dnevnom boravku stanara, dok je gornji nivo namenjen za odmor, rad i razonodu.

Ovaj luksuzni stan je veoma moderno projektovan sa odvojenim spavaćim delom na oba nivoa. Omogućuje da se veći deo stana koristi nezavisno i da se izoluje od događanja u dnevnom boravku i trpezariji. To svakako pruža veliku prednost u svakaodnevnim životnim aktivnostima, pogotovo za višečlane porodice.

Gotovo neverovatan prostor ovog stana daleko je od klasike koja se sreće na tržištu. Raskošan i prostoran dnevni boravak na donjem nivou je san svakog enterijeriste. U njemu se može osvariti svaka pa i ona najluckastija ideja budućeg vlasnika. Sloboda prostora, prelepa terasa koja ga dodatno otvara, puno prirodnog svetla, čine ovaj nivo gotovo umetničkim. Kuhinja i trpezarija se nalaze u uglovima i skoro da ne remete široku zonu dnevnog boravka. Kuhinja je prostrana i pripojena na centralnu prostoriju. Na podu i zidovima se nalazi vrhunska italijanska keramika koja oplemenjuje čitav proctor.

Na samom ulazu u stan se nalazi manje predsoblje dovoljno da odvoji ulaz od centralnog prostora. Taj prostor je namenjen i za potrebne plakare za smeštanje odeće i obuće a dovoljno je prostran za normalnu fluktuaciju više osoba u istom momentu. Iz ovog prostora se ulazi pravo u ogroman dnevni boravak, levo se penje stepeništem na gornji nivo a desno se nalazi spavaća soba sa kupatilom. Stan poseduje i u dodatni toalet, koji je praktičan sa lavaboom i WC šoljom.

Komforna spavaća soba, poseduje popularnu prostoriju za garderobu, što je čest zahtev modernih vlasnica. Ovaj namenski prostor će ih sigurno oduševiti, posebno jer je zavidne veličine. U sklopu ove spavaće sobe je veliko i lepo kupatilo sa najkvalitetnijom italijanskom keramikom i sanitarijama. Kupatilo sadrži tipske elemente, lavabo, kadu, wc šolju i bide.

Gornji nivo na koji se stiže prostranim kosim stepeništem iz dva nivoa, je potpuno nezavisna stambena jedinica sa četiri velike spavaće, dečije ili radne sobe, sve prema potrebi vlasnika. Glavna spavaća soba ima zasebno kupatilo i sobu za garderobu, isto kao i na donjem nivou.

Ovaj gornji nivo krasi prelepa i raskošna terasa na koju izlaze tri od četiri sobe, koja ima površinu oko 16m2. Sa nje se pruža predivan pogled na panoramu grada. Popločana je kvalitetnom italijanskom keramikom i poseduje lepu ogradu od kovanog gvožđa.

Petosobni duplex je takođe luksuzan stan u dva nivoa koji ima jednu sobu manje od prethodnog dupleksa ali i nešto komfrornije prostorije i veću površinu terasa. Donji nivo ovog stana ima površinu od 114,34m2 a gornji dodatnih 111,32m2. Ukupno ovaj jedinstveni duplex poseduje 225,66m2.

Raspored prostorija je nešto drugačiji od šestosobnog duplexa. Ulaz se nalazi na sredini stana, odakle se iz predsoblja i hodnika ulazi desno u prostran dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dok se levo nalaze toalet, kupatilo, velika spavaća soba sa sobom za garderobu. Desno od ulaza se nalazi stepenište za gornji nivo stana. Dnevna i spavaća soba imaju izlaz na dve nezavisne komotne lođe od kojih je jedna uvek u senci a druga na suncu. Poseduju široka balkonska vrata i puno svetla u unutrašnjosti. Ograde od kovanog gvožđa daju poseban šarm ovom prostoru.

Gornji nivo je takođe dvostrano orjentisan. Na levoj strani poseduje veliku spavaću sobu, sa prostorijom za odeću i sa izlazom na veliku terasu. Desno se prostor deli na dve dodatne sobe za rad, decu ili razonodu. Obe sobe imaju izlaz na zajedničku terasu. U cenralnom delu se nalaze dva komforna luksuzna kupatila za svaku stranu stana po jedno.

Podovi u dupleksima su od najkvalitetnijeg hrastovog parketa ispod kojeg se nalazi podno grejanje.

Za podove, keramiku i parket u duplex stanovima, postoji mogućnost dogovora u vezi sa vašim eventualnim dodatnim zahtevima.

Ovi luksuzni stanovi gotovo da nemaju limite u tome kako se u njima može organizovati život i koliko članova porodice mogu živeti u njima. Ukratko, pustite mašti na volju i zamislite sebe i porodicu u ovim izuzetnim i jedinstvenim stanovima, koje možete sami urediti baš onako kako Vama odgovara. Ne zaboravite divne i raskošne lođe sa pogledom na panoramu celog grada. Naravno, oni mogu biti i jedinstveni reprezentativni poslovni prostori za umetnike, kreatore i druge upešne biznismene.

Ovi kvalitetni i jedinstveni penthouse stanovi, luksuzno opremljeni u samom centru Beograda, sa površinom preko 200m2, mogu se smatrati pravim biserom u svetu nekretnina, čija vrednost može samo da raste. Oni definitivno nisu namenjeni prosečnom kupcu.

Kontaktirajte nas
na broj telefona 063 7703440 ili nam pišite putem forme:

stanovi vracar

prodaja stanova vracar