Četvorosobni stanovi

Četvorosobni stanovi u zavisnosti od položaja u zgradi imaju površinu od 101m2 do 107m2.

Karakterišu ih veliki dnevni boravak sa trpezarijom, komforna spavaća soba i dve nezavisne dodatne sobe.

Ovi luksuzni stanovi su veoma moderno organizovani sa odvojenim spavaćim delom. Omogućuju da se veći deo stana koristi nezavisno i da se izoluje od događanja u dnevnom boravku i trpezariji. To svakako pruža veliku prednost u svakaodnenim životnim aktivnostima višečlane porodice. Ovi luksuzni stanovi idealni je za porodice sa decom ali i za one koji imaju starije članove domaćinstva kojima je potreban zaseban kutak, tj. soba namenjena baš njima.

Na samom ulazu u stan se nalazi manje predsoblje dovoljno da odvoji ulaz od centralnog prostora u stanu. Taj prostor je namenjen za potrebne plakare za smeštanje odeće i obuće a dovoljno je prostran za normalnu fluktuaciju više osoba u istom momentu. Iz ovog prostora se ulazi pravo u dnevni boravak dok se levo i desno nalaze nezavisni delovi stana sa spavaćim i radnim sobama.

Četvorosobni stanovi poseduju dva nezavisna kupatila, odvojeni dodatni toalet i zasebnu vešernicu sa prostorom za mašinu za pranje veša. Dve od tri zasebne sobe poseduju svoje nezavisno kupatilo što je veoma praktično rešenje. Kupatilo sadrži tipske elemente, lavabo, kadu, wc šolju i bide. Toalet je praktičan sa lavaboom i WC šoljom a nalazi se u centralnom delu stana. Oprememljena su najkvalitetnijom italijanskom keramikom i sanitarijama.

Podovi u stanu su od najkvalitetnijeg hrastovog parketa ispod kojeg se nalazi podno grejanje.

Kuhinje su optimalne i usklađene sa veličinom stana, pripojene su na centralnu prostoriju. Na podu i zidovima se nalazi vrhunska italijanska keramika koja oplemenjuje čitav prostor. Celokupna organizacija kuhinje takva da se veoma lako može pristupiti bilo kom delu radne površine.

Svi četvorosobni stanovi poseduju lepe i dovoljno široke terasee, površine od oko 4m2 na koje se izlazi iz dnevnog boravka.

Četvorosobni stanovi predstavljaju idealno rešenje za porodice sa više dece, višečlane porodice sa starijim članovima ili raskošan stan za parove. Idealni su za porodice sa starijom decom jer svako od njih bi mogao da ima svoju sobu. Ukoliko živite sa nekim od starijih članova porodice, ovakav stan bi im omogućio potreban mir i mogućnost da se povremeno izdvoje od svakodnevne gužve u zasebnoj sobi. Takođe, ovaj luksuzan prostor može biti divan za opušteniji život slobodnih parova, jer poseduje dodatne sobe koja se u tom slučaju mogu iskorititi kao radni prostor ili sobe za opuštanje.

Kontaktirajte nas
na broj telefona 063 7703440 ili nam pišite putem forme:

stanovi vracar

prodaja stanova vracar